День вчителя

Щороку, в першу неділю жовтня, в Україні святкують День працівника освіти, або ж День вчителя. Це свято, яке залишається з людиною назавжди. Адже не важливо, скільки тобі років, ти завжди пам’ятатимеш своїх вчителів і тепло їхніх сердець.

Вчитель – професія особливого покликання. Долаючи величезне фізичне, психологічне навантаження, він залишається при цьому людиною справедливою і толерантною, чуйною і відповідальною.

В ліцеї №13 День вчителя традиційно проходить з особливою теплотою і шаною. Найкращі побажання, щирі посмішки, барвисті осінні квіти діти дарують своїм наставникам-педагогам, дякуючи їм за знання, терпіння, мудрість і віру. В навчальному закладі учнівським парламентом було проведено День самоврядування. Старшокласники не лише проводили заняття замість педагогів, а й ділились зі школярами знаннями з різних сучасних тем: інновацій, екології, новітніх технологій. Досвід, здобутий під час таких «уроків», допоможе підліткам у виборі майбутньої професії, спонукатиме до переоцінки професії вчителя.

Здобувачі та здобувачки освіти ліцею, їх батьки вітають педагогічний колектив з Днем вчителя і бажають педагогам міцного здоров’я, найкращих успіхів у освітньому процесі.

Зі святом, шановні освітяни!

#день_вчителя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *