Подорожуємо Україною

В рамках Всеукраїнської експедиції української молоді “Моя Батьківщина Україна” у вихідний день 28 вересня учні 4-В класу нашого ліцею №13 подорожували чарівними куточками Буковини.

Першою зупинкою був центр міста Чернівці, де школярі гуляли по відомій пішохідній вулиці Ольги Кобилянської. Міська атмосфера захопила дітей: старовинна архітектура, цукерні, кав’ярні, вуличні музиканти – усе це створило особливий настрій. Особливий момент – зустріч із сурмачем, який з дзвіниці ратуші кожного дня, один раз на добу, о 12 годині виконує Гімн України та мелодію “Марічка”.

Після міської прогулянки, діти вирушили до села Мамаївці, щоб відвідати справжнє гарбузове поле.

Тут здобувачі освіти ліцею 13, дізналися більше про осінні традиції, відчули атмосферу сільського життя та зробили безліч фотографій на фоні яскравих гарбузів. Завершальним етапом стало відвідування Сонячної долини – мальовничого місця для відпочинку, де діти змогли погодувати диких кабанів. Відпочинок на природі додав учасникам сил і яскравих вражень.

Цей день залишив незабутні спогади в серцях школярів, а також зарядив енергією на нові навчальні звершення! Безмежна ПОДЯКА нашим Захисникам ЗСУ💙💛 за можливість подорожувати і пізнавати неймовірні куточки нашої мальовничої України 🇺🇦

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *