ДЕНЬ  МАТЕРІ

12 травня в Україні святкують День матері. Усе найдорожче в нашому житті – радість, щастя, надія, успіх, пов’язане з мамою. Матуся наповнює світ дитини теплом, любов’ю і світлом. Вона вселяє в тендітну дитячу душу віру і почуття впевненості у собі, розфарбовує будні яскравими кольорами. Неоціненна роль матері у житті кожної дитини.

Напередодні цього чудового весняного свята у нашому ліцеї відбулися тематичні виховні заходи. Класні керівники та вихователі ГПД провели зі здобувачами освіти години спілкування, бесіди, майстер-класи, під час яких діти віддали шану всім матерям, висловили їм подяку. Діти власноруч виготовили для своїх матусь листівки-поздоровлення та сувеніри. Також у закладі було організовано виставку світлин та малюнків «Моя улюблена матуся». На загальношкільний захід «Матері героїв», ініційований активістами учнівського самоврядування, що відбувся в ліцеї 9 травня, були запрошені матері колишніх випускників закладу – Руслана Коношенка та Івана Остапова, які героїчно боронили нашу Батьківщину від російських загарбників та полягли у бою за нашу незалежність. Присутні на заході схилили голови в шані до всіх матерів героїв та хвилиною мовчання згадали всіх, хто загинув в російсько-українській війні.

Також здобувачки освіти Вікторія Строян (8-В клас) та Софія Коваль (10-А клас) взяли участь у загальноміському заході, що проводився на Європейській площі – «Портрет моєї матусі». А учні 2-А класу підготували для проведення цього заходу різнокольорові кульки з побажаннями для усіх матусь.

День матері – це одне з найзворушливіших свят. Адже мама – найголовніша людина в житті кожного, яка завжди зрозуміє, пробачить і буде безумовно любити, незважаючи ні на що. Висловлюємо нескінченну повагу і любов до матерів – за їхнє добро, світло, нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. 

Цінуймо та бережімо своїх матерів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *