До Дня фізичної культури і спорту

Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. Напередодні цього свята у нашому ліцеї був проведений п’ятиденний челендж «Спорт – це модно!».

Впродовж тижня з 09 по 13 вересня учні брали участь в змаганнях з присідання, віджимання, підтягування та бігу. Були встановленні рекорди у цих різновидах фізичних вправ, а переможці відзначені подяками та отримали солодощі.

А 16 вересня в ліцеї відбулось урочисте відкриття Шкільної Спартакіади.

Директор школи Інна Охота привітала присутніх і побажала успіхів у підкоренні спортивних вершин, наголосила на важливості для молоді розвивати свою фізичну культуру, займатися спортом, вести здоровий спосіб життя.

Спорт – це сила волі, прагнення до перемоги, намагання бути кращим.

Спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю, дозволяє розподілити раціонально свій час. Здоровий спосіб життя неможливо уявити без фізичних навантажень. Тому кожен здобувач чи здобувачка освіти ліцею №13 з радістю відвідує уроки фізичної культури, бере участь в роботі спортивних секцій і гуртків як в школі, так і поза її межами. Учні навчального закладу-переможці багатьох змагань з різних видів спорту міського, обласного, Всеукраїнського значення. Багато випускників школи закінчили профільні вузи й обрали фізичну культуру справою свого життя.

Сьогодні кожен українець усвідомлює, що тільки фізично та психічно здорова нація може протистояти агресії у будь-яких її проявах. Заняття фізкультурою і спортом забезпечать кожній людині душевний спокій та допоможуть відволікти від негативних емоцій.

Молодь обирає спорт!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *