ДО 150-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

25.02.2021 р., в день коли, виповнюється 150 років з дня народження Лесі Українки – видатної української письменниці та громадського діяча, однієї з центральних постатей національної культури, в НВК №13 для учнів 4-А класу (класний керівник Сероветник А.Г.) проведено літературно-мистецьке свято «Стежками Лесі Українки».

Діти ознайомились з творчим шляхом Лесі Українки, підготували інформацію про цікаві факти з її життя; створили «картинну галерею» за творами Л.Українки; читали твори й виконували пісні (під акомпонування Дроздовської Л.М.) на вірші видатної поетеси.

Класний керівник 2-Б класу Меркур’єва А.Ф. спільно з бібліотекарем школи Цимбалюк Л.В. провела з учнями годину спілкування «Ні! Я жива! Я буду вічно жити!».

Діти ознайомилися з цікавими фактами про життя Лесі Українки, читали вірші, співали пісні, малювали малюнки до творів видатної поетеси, переглянули мультфільм за мотивами байки «Біда навчить».

В шкільному коридорі облаштовано інформаційний стенд про творчий шлях видатної української поетеси, драматурга, громадської діячки, класика української літератури Лесі Українки.

Учні 4-Б класу під керівництвом класного керівника Гаврилюк Л.В. створили проект «Я в серці маю те, що не вмирає…».

Активісти учнівського самоврядування долучились до участі у Всеукраїнському арт-челенджі  «Слово, чому ти не твердая криця!».



 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *